Головна »
2014 »
Травень »
19 » З підвіконня - до столу.
13:44 З підвіконня - до столу. |
З настанням зими ми вже починаємо сумувати за ароматними огірочками з грядки, соковитими помидорками і свіжою зеленю. А чому б нам не розмістити " грядку " на підвіконні і до Нового року виростити свіжі овочі і зелень. Зробити це зовсім не важко. Підійти до цього питання треба з усією серйозністю.
Важливо вибрати правильні насіння, тому зупиняємося на тепличних, самозапильних сортах. Якщо це будуть огірки, то - " Романс " або " Квітневий ", так як плід у цих сортів короткий, а значить і дозріє він швидше.
Далі плануємо похід в спеціалізований магазин, щоб закупити спеціальний почвогрунт для нашого майбутнього врожаю.
Підбираємо відповідну ємність, укладаємо на дно гальку або бита цегла. Наступний шар - підготовлений грунт.
Насіння також вимагають попередньої обробки. Їх потрібно трохи проростити, виклавши на вологу ганчірку або вату, а вже потім помістити в невеликі стаканчики. Коли у рослини з'являться 2-3 листочки, можна пересаджувати в ящик.
Пам'ятайте, що рослинам потрібен щоденний полив теплою водичкою і сонячні ванни. Для цього розсаду поміщають в кімнаті, де досить сонячно. Процес цей не швидкий, тому терпляче будемо чекати результатів. Як приємно буде похвалитися вирощеним урожаєм - ароматними і хрусткими огірочками, свіжою зеленню та іншими овочами.
|
Переглядів: 292 |
Додав: LOGAN1980
| Рейтинг: 0.0/0 |